Hallo, ik ben

Marleen behaalde haar bachelordiploma gegradueerde in de kinesitherapie in 1991. Daarna volgde ze het Postgraduaat Psychomotorische Therapie bij Kinderen in Dilbeek (1991-1992). Ook nu schoolt ze zich nog regelmatig bij.

. In het verleden volgde ze reeds volgende cursussen: Basiscursus Sherborne (1995), Schrijfdans, Yoga en relaxatie bij kinderen, Lateralisatie en Ruimtelijke oriëntatie problemen in leren (2010), Visuomotorische problemen, Basiscursus Braingym (2011), Trainingscursus Typ10 (2012), SAQ  (Bodymap) (2013), Het belang van bewegen voor de ontwikkeling van de hersenen (2014 Bodymap), allerlei cursussen omtrent ASS (Autisme Centraal), DCD en schrijfmotorische problemen.

Sinds september 1991 werkt Marleen in Bubao St. Idesbald Roeselare. In 2009 verhuisde ze mee naar het Bubao Ten Bunderen Moorslede, waar ze als kinesist deel uitmaakt van de lagere school en kinderen uit het type basisaanbod en type 9 (autisme) begeleidt. Marleen geeft er zowel groepstherapie als individuele kinesitherapie. Sinds oktober 1991 werkt ze ook als zelfstandige in haar eigen praktijk. In die periode werkte ze ook voor een vijftal jaar in een groepspraktijk In Desselgem. 

Tenslotte werkt ze sinds mei 2018 als zelfstandig therapeute voor Team N van Therapeutisch Zorgpunt N. Hier neemt ze hoofdzakelijk kinesitherapeutische onderzoeken af bij kinderen met een vermoeden van motorische problemen (DCD/schrijfmotoriek/…)